Meksički ručak
Sastojci:
- 1 pakovanje Meksičke mešavine povrća
- 2 glavice crnog luka
- 2 glavice ljubičastog luka
- 1 mladi kukuruz
- 500 g pilećeg belog mesa
- po ukusu začini
- 1 dl ulja
- malo ljute paprike
- 1 kašičica slatke aleve paprike
- 2 dl kuvanog paradajza
- po potrebi voda
Priprema:
Dinstati luk sečen na rebarca sa mlevenim mesom 15-tak minuta na ulju. Dodavati vode po malo. Mesu dodati začine po ukusu (so, biber, suvi biljni začin i aleva parika).
Pakovanje meksičkog miksa i kukuruz sipati i sjediniti sa mesom. Ostaviti da se krčka 20 minuta, pa dodati 2 dl kuvanog paradajza i ljute aleve paprike. Kada je sve gotovo, poslužiti toplo.
Prijatno!
Prijatno!
Коментари
Постави коментар