Pozitivan koncert u NS za DŽ

 
U Novom Sadu će 01. decembra biti održan prvi Pozitivan koncert u okviru kampanje koju Udruženje Prevent iz Novog Sada sprovodi povodom obeležavanja Svetskog dana borbe protiv SIDE.
 
Pozitivan koncert biće održan u Studiju M sa početkom u 20h. Nastupaju tri benda: Inbox (Bačka Topola), Empathy Soul Project (Zrenjanin) i Šesto čulo (Novi Sad).
Prateći program počinje u 18.30h otvaranjem međunarodne izložbe štampanog materijala na temu HIV/AIDS-a. Nakon toga učenici Škole za dizajn „Bogdan Šuput” iz Novog Sada prirediće modnu reviju modela izrađenih od recikliranih materijala, a inspirisani Svetskim danom borbe protiv SIDE. Učenici novosadske Muzičke škole„Isidor Bajić” otpevaće tri songa iz svog mjuzikla „Kočoperitis izvesne dame u pubertetu”. Muziku za mjuzikl su komponovali Svetozar i Nemanja Nešić.
Koncert je humanitarnog karaktera i ulaz će biti slobodan. U donjem holu Studija M biće postavljena kutija za dobrovoljne priloge, a prikupljena sredstva će biti utrošena na kupovinu poklon paketića deci koja žive sa HIV-om i deci čiji roditelji žive sa HIV-om.

 

 

Prevent se bavi prevencijom bolesti zavisnosti, prevencijom HIV/AIDS-a i polno-prenosivih infekcija, kao i promocijom omladinskog rada.

Svake godine povodom obeležavanja Svetskog dana borbe protiv SIDE organizuju niz aktivnosti. 

U Novom Sadu 30. novembra, u periodu od 15h do 18h, dobrovoljno poverljivo savetovanje i testiranje na HIV će se raditi u prostorijama Udruženja Prevent (Karađorđeva 24).
 
Više informacija o samom događaju možete dobiti na sledećim web adresama i brojevima telefona:
+38162 732 485; +38162 961 69 13

Популарни постови са овог блога