Miha fitness


Novi i drugačiji fitness centar u samom srcu Novog Sada, u ulici Kralja Aleksandra 10, bio je ovog puta meta našeg interesovanja. Na zdravlje i izgled trebalo bi misliti tokom čitave godine, ali i DA - leto nam se bliži! Potraga za efikasnim vidom treninga, koji ne oduzima previše vremena, rezutatima nakon samo par poseta, dovela nas je u Miha bodytec fitness centar.


Specijalizovani fitness centar nudi svojim članovima kvalitetne uslove za izvođenje individualnih personalnih treninga. Ponuda je veoma raznovrsna i sastoji se iz programa oblikovanja tela, anticelulit programa, ali i svih segmenata treninga za profesionalne sportiste.Uređaj za elektrostimulaciju mišića aktivira sve najveće i najvažnije grupe mišića na našem telu. U isto vreme mišići se oblikuju i jačaju čime se poboljšava opšta pokretljivost. Takođe povećava se cirkulacija krvi i ubrzava metabolizam. Ono što je nama, ženama posebno važno jeste da se ovim vidom treninga direktno deluje na potkožno tkivo (masne naslage i celulit), koži se vraća tonus i postaje zategnutija! Važno je imati na umu da se ovim vidom treninga ne opterećuju zglobovi kao kod uobičajenih metoda vežbanja.


Treninzi se izvode individualno uz stručan nadzor kvalifikovanog i obučenog fizioterapeuta i potpuno su prilagođeni posebnim potrebama svakog vežbača. Atmosfera je prijatna, a higijena i uslovi u kojima smo boravili, na visokom su nivou.


Cena probnog treninga iznosi 500 dinara. Cena standardnog, pojedinačnog treniga košta 1000 dinara. Ukoliko se odlučite na ovaj izuzetan vid fizičke aktivnosti i mentalnog opuštanja, akcija koja obuhvata 9 treninga iznosi 8000 dinara.

Nama se svidelo i toplo vam preporučujemo! Популарни постови са овог блога

Pro Piu Grande - najpovoljniji butik u gradu