Prijavi se na Fashion Talent Design Competition!Kao što sigurno već znate, uvek podržavamo projekte koji promovišu modu i mlade talentovane ljude. Jedan od njih je svakako projekat Serbia Fashion Week-a koji pretenduje da postane jedna od najozbiljinijiih modnih manifestacija u regionu, ali i šire.
Serbia Fashion Week i Nacionalna komora za modu Srbije i ove godine pokreću nacionalnu platformu za prepoznavanje i podršku mladih dizajnera, Fashion Talent Design Competition. Cilj ovog takmičenja je da se mladim dizajnerima pruži mogućnost ostvarivanja i razvitka međunarodne karijere u modnoj industriji. 

Kandidati koji mogu da se prijave su studenti modnog dizajna i drugih kreativnih smerova, ali i mladi dizajneri do 30 godina starosti. Takmičare koji osvoje prva tri mesta očekuju izuzetne nagrade, koje će im omogućiti probijanje na modnom tržištu i prepoznatljivost, a jedna od njih je besplatno predstavljanje kolekcije na najvećem svetskom modnom festivalu mladih talenata „FASHIONCLASH festival“ u Holandiji. 

Ako vam ovo zvuči zanimljivo, sve što je potrebno jeste da pošaljete svoju prijavu do 20. marta 2015. godine na adresu koju možete videti na posteru ispod. Prijavu za takmičenje možete preuzeti na sledećem linku.

Za više informacija pišite na Serbia Fashion Week FB stranicu  ili na mail serbiafw.ftdc@gmail.com

Srećno!


Коментари

Популарни постови са овог блога

Pro Piu Grande - najpovoljniji butik u gradu