Čokoladni krem kolač sa kestenom





Sastojci:
  • 1/2 kg keksa
  • 500 g kesten pirea
  • 100 g maslaca
  • 600 ml slatke pavlake
  • 200g čokolade za kuvanje
  • 200g mlečne čokolade
  • 250 ml mleka


Priprema:
Čokoladni krem
Otopiti na pari čokoladu i dodati 200 ml slatke pavlake. Kada se smesa prohladi, dodati 200 ml umućene slatke pavlake.

Krem od kestena
Kesten pire izmešati sa 100g razmekšalog maslaca i 200 ml umućene slatke pavlake.

Na tacnu slagati keks blago natopljen u mleku. Preko staviti deo krema od kestena, a zatim čokoladni krem. Postupak ponavljati dok se masa ne utroši. Po želji, ukrasiti šlagom ili čokoladnom glazurom. Prijatno!

Популарни постови са овог блога

Parfois