Kako da vam parfem traje duže?




Mnogi nakon nanošenja parfema protrljaju to mesto, ne znajući da se na taj način lome molekuli parfema i uništava sam miris... Parfem za početak morate nanositi na adekvatna mesta, na zglobove, iza uha, na bočne strane vrata i unutrašnje strane laktova. 



 Evo nekoliko saveta kako da vaš omiiljeni parfem traje duže:


  • Parfem obavezno držite daleko od svetlosti, jer će tako zadržati svoja hemijska svojstva i duže ostati nepromjenjen. Najbolje je da ga čuvate u originalnoj ambalaži u nekoj fijoci ili ormariću, samo ne u kupatilu, jer parfemima vlaga smeta. 
  • Nanesite parfem direktno na kožu i to na određene tačke na telu, gde možete da osetite njegovo opojno širenje. Parfem se po pravilu nanosi na pulsne zone, odnosno tačke na telu na kojima možete da osetite puls. Na taj način će se miris širiti sa svakim otkucajem vašeg srca. 
  • Mnogi nakon nanošenja parfema protrljaju to mesto, ne znajući da se na taj način lome molekuli parfema i uništava sam miris. Parfem treba naneti i pustiti da sam odradi svoju čaroliju. 
  • Još jedna tajna kako savršeni miris što duže da zadržite na svom telu je da stavite malo maslinovog ulja ili vazelina kao podlogu na mesta gde mislite da nanesete vaš omiljeni parfem. Razlog tome je što masnoća duže zadržava mirise pa će tako biti i s vašom kožom.

Коментари

Популарни постови са овог блога

Plazma dezert u čaši

Youmart - ukrasne kutije

Robna kuća Duga u Temerinu