Najpovoljniji smeštaj u gradu - City Hostel Novi SadDolaze vam gosti a nemate gde da ih smestite? Mi imamo rešenje za vas!


U našem gradu u Radničkoj 21, na samo 5 minuta od centra grada, nalazi se City Hostel u kom noćenje košta neverovatnih 10 eura. Vaši gosti će u neposrednoj okolini hostela pronaći sve što im je potrebno: radnju otvorenu 24 časa, menjačnicu, brojne pekare, restorane i kafiće, kao i veliki parking, idealan za goste koji stižu sopstvenim prevozom.
Hostel je organizovan na tri etaže. Na svakom spratu nalaze se zajednička prostorija, dva odvojena kupatila sa hidromasažnim tuš kabinama, kao i potpuno opremljena kuhinja uz mogućnost korišćenja frižidera i rešoa. Sobe su čiste, udobne i moderno opremljene, a mogućnost izvlačenja dodatnih ležaja pruža potpunu fleksibilnost u pogledu broja gostiju. Treći, najnoviji sprat hostela raspolaže luksuznim klimatizovanim privatnim sobama u posebnom ambijentu potkrovlja.

Ono što nam se posebno dopalo je letnja bašta sa lazy bag-ovima kao i pospust za grupe. Uživajte u divnom ambijentu ovog hostela!


Популарни постови са овог блога