Spanać, šampinjoni i feta quiche



Sastojci:

  • 250 g šampinjona
  • 1/2 male kašike beloga luka (mlevenog)
  • 300 g spanaća (kuvanog i iseckanog)
  • 4 jajeta
  • 1 šolja mleka
  • 60 g feta sira
  • 1/4 šolja parmezan sira
  • 1/2 šolje izrendanog mocarela sira


Priprema:
Iseckati šampinjone i malo ih prodinstati. Dodati beli luk, so i biber. Dinstati 5-6 min. U podmazanu tepsiju, rasporediti sloj spanaća, šampinjona i feta sira. Umutiti jaja sa mlekom, parmezan sirom i biberom. Umućena jaja staviti preko feta sira i posuti sa mocarela sirom. Peći u okrugloj tepsiji prečnika 24 cm na temperaturi 175°C, 45 min. Prijatno!

Популарни постови са овог блога

Parfois