Drugi Pozitivan koncertDrugi Pozitivan koncert biće održan u klubu „The Quarter“ u Novom Sadu 1. decembra 2013. godine na Svetski dan borbe protiv SIDE u organizaciji Udruženja Prevent. Na koncertu će svirati novosadski bend Nova, šabački Eleven i prvi predstavnici AntiGlobalEtnoPunk zvuka, Neozbiljni Pesimisti iz Sombora.


Novosadski bend Nova svira autorsku muziku od 2009. godine. Početkom ove godine koncertno su se aktivirali, snimili su singl i spot pod nazivom „Sa one strane“. Paralelno sa mini turnejom koju trenutno imaju u Vojvodini, bend priprema i spot za novi singl koji je nedavno snimljen. 


Alternativni rok bend Eleven nastao je krajem 2008. godine u Šapcu. Već godinu dana kasnije uradili su prvi album “A Moment Of Silence”. Dve godine kasnije u izdanju Kulturnog Centra Šabac izlazi CD singl “Neko čudno vreme/Poslednji put”. Prošle godine Eleven je završavio rad na svom drugom albumu pod nazivom “Težina okova”, izbacuje nekoliko singlova u formi video spotova od kojih se za pesmu “Poslednji put” emituje na MTV ADRIA kanalu. 


Neozbiljni Pesimisti, proglašeni za Bend godine 2012. po mišljenju publike i ekipe muzičke emisije „Gruvanje“, imaju iza sebe dva albuma i pregršt hitova koje publika horski peva sa bendom, veliki broj nastupa u zemlji i inostranstvu.


Program Drugog Pozitivnog koncerta će izgledati ovako:

20-22h – Podela kondoma, edukativnog materijala, razgovor sa posetiocima (Udruženje Prevent)
20h – Plesni performans Kluba umetnika Bina iz Novog Sada i članova plesnog kluba “Bolero”
20.30h NOVA
21.15h ELEVEN
22h – NEOZBILJNI PESIMISTI

Podsećanja radi, Pozitivan koncert je humanitarnog karaktera, ali će ulaz biti besplatan, a organizatori pozivaju sve koji planiraju da posete koncert da doniraju jedan slatkiš za novogodišnje paketiće koje će Udruženje Prevent podeliti deci koja žive sa HIV infekcijom. Slatkiši će biti prikupljani u klubu "The Quarter" neposredno pred koncert i tokom koncerta.

Vidimo se tamo!


Популарни постови са овог блога