Montenegro Fashion Week


Proteklog vikenda je održan Montenegro Fashion Week (ex Royal Fashion Week) u Podgorici, u BMW salonu. Autorke vašeg omiljenog bloga su imale zadovoljstvo da prisustvuju i da vam prenesu svoje utiske.
Montenegro Fashion Week je otvorila revija brenda Orange, koji predstavlja novi brend donjeg rublja na našem tržištu.Na drugoj reviji je crnogorska dizajnerka Ivana Murišić predstavila svoju najnoviju kolekciju pod nazivom "Zentangle". 


Predstavnik Srbije je bila Svetlana Horvat, jedna od najviše nagradjivanih modnih dizajnerki iz jugoistočne Evrope. Svetlana je predstavila svoju kolekciju "Balcan buterfly".

Aleksandra Dojčinović Lei Lou je jedna od najuspješnih hrvatskih modnih dizajnerki koja je nedavno otvorila 15-ti jubilarni Fashion.Hr. Talentovana Aleksandra predstavila je ekskluzivnu pret-a-porter kolekciju inspirisanu Opel Adamom.Događaj je zatvorila revija crnogorske dizajnerke Jelene Roganović Djurić sa kolekcijom "Exceptionnel" koju je prikazala u Moskvi.Pogledajte nekoliko fotografija koje smo zabeležile za vas...

Proba pred reviju
Haljine dizajnerke Jelene Roganović Djurić
Atmosfera u backstage-u
Priprema za reviju robne marke Orange
Manekenke u haljinama crnogorske dizajnerke Ivane Murišić
Manekenke u modelima naše kreatorke Svetlane HorvatПопуларни постови са овог блога