Japansko iscrtavanje obrva u salonu Diamond Cosmetics




Kaže se da su obrve okvir našeg lica. Dobro uređene obrve licu pored usana daju najmoćnije oružje neverbalne komunikacije i posebno naglašavaju prirodnu lepotu žene. Japanska metoda iscrtavanja obrva pomoći će vam da preskočite dosadno crtanje obrva svakoga jutra i uživate u lepo oblikovanim obrvama gde god se nalazili.

Ukoliko ste se raspitivale o ovoj metodi polutrajne šminke, sigurno znate da cena tretmana ide i do 150€. Mi vam u saradnji sa salonom Diamond Cosmetics dajemo mogućnost da uz popust od 50% dovedete vaše obrve do savršenstva! 

Samo za prvih 5 devojaka koje se jave, specijalna cena iznosi 6000,00 dinara umesto 12000,00 dinara, a broj telefona za zakazivanje je 062/546-358

Šta je to japansko iscrtavanje obrva? 

U ovoj metodi se ne koristi aparat, već se dlačice unose u kožu jako plitko posebnim nožićem. To je postupak kojim se iscrtava dlačica (obrva) u smeru rasta prirodne obrve. Pigment se unosi u površinski sloj epiderma i veže za ćelije tog sloja kože i samim tim traje onoliko koliko i same ćelije.







Postupak japanskog iscrtavanja obrva

Tretman započinje pregledom prirodnih obrva i razgovorom o željenim obrvama. Vaše dlačice se ne čupaju već se uklanjaju samo one koje su van željenog oblika, ostatak ostaje, a crtanje se vrši između njih, kako bi se maksimalno iskoristila svaka dlačica.

Najpre se sa olovkom iscrta probna forma obrva kako bi klijentkinja mogla izabrati novi oblik koji joj se sviđa. Kada se završi s probnim crtanjem, bira se boja koju oblikujemo prema boji tena, prirodnih dlačica obrva i željama klijenta i tek tada krećemo s postupkom iscrtavanja. 

Postupak samog crtanja je gotovo bezbolan, pa nakon tretmana nema natečenosti. Tretman traje oko sat vremena. Neposredno nakon tretmana obrve će biti guste i puno tamnije od konačnog rezultata. Obaveznom korekcijom nakon dve do tri nedelje mogu se ispraviti male nepravilnost, dodati boja i gustina. Nakon nedelju dana iscrtane obrve se smanje 10-15 %, a izgubi se i do 40 % boje.




 



Коментари

Популарни постови са овог блога

Plazma dezert u čaši

Youmart - ukrasne kutije

Robna kuća Duga u Temerinu