6ti rođendan Mercatora - 70% sniženja!




U subotu, 24. avgusta, Mercator u Novom Sadu, obeležava 6. rođendan. Za svoje verne potrošače, Mercator je pripremio atraktivan program, a rođendanska zabava će trajati tokom celog vikenda. 


Tokom predstojećeg vikenda, u prodavnicama u Mercatoru, potrošače očekuju popusti čak i do 70 posto.



Program je podeljen u tri celine: prvi deo programa, koji traje od 10 do 13 časova namenjen je najmlađim posetiocima. Od 18 do 21 čas, pripadnice ženskog pola će imati priliku da se posavetuju sa stručnjacima kako da istaknu svoju lepotu, probaju najnovije trendove u šminkanju, a najsmelije će imati priliku da se oprobaju kao modeli ispred objektiva profesionalnog fotografa. Od 19 časova, uz rođendansku tortu prisutni će imati priliku da degustiraju letnje koktele koje je Mercator pripremio za sve posetioce.


Takođe, Mercator je pripremio brojne pogodnosti u Hipermarketu: u petak, 23. avgusta, Mercator poklanja dodatnih 20 Pika bodova svim kupcima koji ostvare kupovinu veću od 2.000 dinara, dok u subotu i nedelju, 24. i 25. avgusta, za kupovinu veću od 1.000 dinara, u periodu od 14 do 20 časova, potrošači dobijaju popust od 10 posto. U Hipermarketu je u toku akcija koja obuhvata odličnu ponudu školskog pribora i opreme po povoljnim cenama, a svi roditelji i zainteresovani đaci mogu da iskoriste i 12 % popusta na sve vrste računara, do 25. avgusta. 


Da vas podsetimo, Mercator se nalazi u ulici Bulevar oslobođenja 102, a radno vreme objekta je svakog dana od 8 do 22 časa.



Коментари

Популарни постови са овог блога

Plazma dezert u čaši

Youmart - ukrasne kutije

Robna kuća Duga u Temerinu