Kulturno leto na Štrandu


Da li ste primetili biblioteku koja se nalazi ispod mosta na Štrandu? Pitate se o čemu se radi?


Naime, ovog leta Kulturni centar Novog Sada organizuje manifestaciju Kulturno leto na Štrandu koja će trajati punih 6 nedelja u jeku letnje sezone, od 22. jula do 1. septembra, i uključiti brojne kulturno-umetničke programe za decu, mlade i sve one koji žele da nauče nešto novo i da na kreativan i zanimljiv način uživaju u suncu i Dunavu. Biblioteka na otvorenom sa literaturom na engleskom jeziku i info pult biće otvoren svakog dana od 10.00 do 19.00 časova.


Program će biti realizovan na dve lokacije – ispod mosta Slobode gde se može pronaći biblioteka sa literaturom na engleskom jeziku (biblioteka na otvorenom), izložbe, projekcije filmova, informisanje o letnjim kulturnim dešavanjima i raznovrsne interaktivne program za decu i mlade. Pored ove, centralne lokacije, na glavnom platou održaće se muzički i pozorišno-scenski program.


Programi za mlade održavaće se u pre podnevnim časovima od 10.00 ujutro dok će u popodne počevši od 17.00 časova biti ispunjeno raznovrsnim sadržajima za sve uzraste.Celokupan program Kulturnog leta na Štrandu možete pogledati ovde.


Популарни постови са овог блога