Cinema City - nedelja kada naš grad postaje bioskop!




Od 26. avgusta do 1. septembra 2013. u našem gradu održava se Internacionalni filmski festival Cinema City. Tokom narednih nedelju dana Novi Sad će postati grad - festival, sa bogatim filmskim, muzičkim i akademskim programima. Programski koncept festivala predviđa filmski, muzički i CinemaYouth program koji se odvijaju na 10 gradskih lokacija. 

Filmski program predstaviće selekcije domaće i strane produkcije. Više od 130 filmova biće prikazano 8 indoor i 2 outdoor lokacije.


Muzički program festivala Cinema City obuhvata atraktivne žurke otvaranja i zatvaranja, kao i brojne koncerte, VIP partije i prijeme za goste festivala.

CineYouth, akademski program festivala, sastoji se od preko 30 panela sa unapred odabranim učesnicima iz više od 10 zemalja. Filmski umetnici, teoretičari, kritičari, predstavnici filmskih institucija, tokom akademskog programa otvaraju veoma značajne teme za filmsku umetnost i filmsku industriju.

Program možete pogledati ovde.


Cena ulaznice za filmske projekcije su 150 dinara i mogu se kupiti u Gigstixu (Kralja Aleksandra 12, Pariski magazin), radnim danima 10-18h, subotom 10-15h.

Ulaznice za Arena 3D Open Air prodavaće se samo u bioskopu Arena Cineplex po ceni od 350 dinara.



Коментари

Популарни постови са овог блога

Plazma dezert u čaši

Youmart - ukrasne kutije

Robna kuća Duga u Temerinu