Del Pijero lazanje


Sastojci:

  • 300 g makarona
  • 300 g mlevenog mesa
  • 3 glavice crnog luka
  • 1 šargarepa
  • 1 dl paradajz soka
  • 1 dl kečapa
  • vegeta
  • origano
  • ulje

Priprema:

U dublju šerpu naliti vodu malo ulja i soli. Staviti na šporet da se kuva. Kada voda počne da vri dodati makarone i skuvati. 
Skuvane makarone ocediti.
 Sitno iseckati crni luk i šargarepu i dinstati na ulju. Dodati mleveno meso i mešati da se dobije braon boja pa dodati vegetu, origano, kečap i paradajz sok. Dinstati još malo da delimično sva tečnost ispari.
 Oceđene makarone preručiti u pleh, dodati sos od mesa i sve promešati. Preko makarona naneti rendani kačkavalj i preliti sa umućenim jajima i mlekom. Rernu zagrejati na 200 stepeni i zapeći 15 - 20 minuta. Prijatno!


Популарни постови са овог блога

Zara