ŠminkaDrage naše dame, danas smo odlučile da vam poklonimo nekoliko korisnih saveta kao i par video klipova koji bi mogli da vam pomognu pri šminkanju. Saveti su sledeći:
 
  • Samo prirodno je zaista lepo. Obavezno koristite puder koji je u nijansi boje vašeg tena kako biste izbegle veštački izgled. Puder ne služi za prekrivanje lica nego za pokrivanje nedostataka na istom!
  • Usne. U zavisnosti od šminke koju imate na očima, pažljivo birajte boju ruža koju nanosite, i zapamtite: manje je uvek više! 
  • Obrazi. Nanesite rumenilo uvek jednim potezom od jagodica ka slepoočnicama, i trudite se da uvek koristite četke koje su napravljene od prirodnih dlaka.
  • Oči. Preko dana koristite svetlije nijanse a za večernje izlaske malo intenzivnije. Ajlajner na donjem kapku čini oči sitnijim, tako da ako želite suprotan efekat nanesite ga isključivo na gornji kapak. Kako biste izabrali boju senke za oči koja će naglasiti boju vaših očiju, izaberite najsličniju nijansu u krugu boja te oči naglasite nijansom koja se nalazi tačno nasuprot vaše. Nećete pogrešiti!
  •  

 
Izdvajamo i sledeće klipove kao veoma korisne pri šminkanju:

Smoky eyes
 
 
 
Kako zalepiti veštačke trepavice
 
 
 
Kako pravilno naneti eyeliner
 
 Популарни постови са овог блога

H&M garderoba