Besplatno psihološko savetovanje u SOS Savetovalištu


Kako bi pokazale da ne brinemo samo o tome šta ćete obući, gde ćete popiti kafu ili se isfenirati, već da nam je zaista stalo do naših čitalaca, današnji post je posvećen jednoj besplatnoj usluzi koja je dostupna svim Novosađankama.

U maju sada već prolazeće 2012. godine sa realizacijom je počeo novi projekat SOS Ženskog centra - SOS savetovalište. Ovaj projekat je omogućila Kooperativa holandskih fondacija za Centralu i Istočnu Evropu.

Glavni cilj SOS Savetovališta jeste promocija mentalnog zdravlja i podrška ženama da poboljšaju kvalitet svog života kao i svoje potencijale za napredak u različitim sferama življenja. Cilj je da svaka osoba prepozna svoje mogućnosti, izrazi svoju individualnost, ostvari ciljeve koje je sama odredila, adekvatno se suoči sa stresom, razvije sposobnosti da uspostavi harmonične odnose sa drugim ljudima i realizuje sopstvene intelektualne i emocionalne kapacitete.

SOS Savetovalište pruža sledeće usluge:
  • Besplatnog psihološkog savetovanja. Zakazivanje susreta se vrši na broj telefona 064/41-41-164 svakog radnog dana od 10h do 18h
  • Besplatnih e-mail konsultacija. Pitajte psihologa/škinju sve što vas interesuje slanjem maila na adresu: soskonsultacije@gmail.com
  • Besplatnih radionica
O terminima održavanja radionica i prijavama za iste možete se informisati putem imejla soskonsultacije@gmail.com ili na Facebook stranici.

\Популарни постови са овог блога

H&M garderoba