Najjeftiniji novogodišnji turistički aranžmani



Praznici nam se definitivno približavaju!
Da li ste već odlučili gde ćete za Novu godinu? Ukoliko niste, u današnjem postu smo za vas pronašle najjeftinije novogodišnje turističke aranžmane po našem izboru.


 3 dana, 2 noći
99 evra
 

Budimpešta je glavni grad Mađarske, nazivaju je i "Kraljicom Dunava". Predstavlja jednu od najlepših prestonica Evrope, koja opčinjava prizorima s Dunava, pikantnom kuhinjom i prelepim vinom. Grad je fascinantne istorije, zanimljivih događaja, ambijenata i građevina. Apsolutno je prekrasna u svako doba godine, ali je posebno lepo okićena za Božić i Novu Godinu.

 
 
6 dana, 3 noći
209 evra
 
 
Pariz, glavni grad Francuske, koji je smešten na obalama reke Sene, predstavlja jedan od najpoznatijih turističkih centara u čitavom svetu. Poznat je kao grad svetlosti i ljubavi. Grad je umetnika, boemskih četvrti, burnog noćnog života, izuzetne kuhinje i visoke mode, ali takođe i epicentar nauke, duha i revolucionarnih ustanaka. Ali Pariz je takođe idealno mesto za shopping.
 
 
6 dana, 3 noći 
179 evra
 
 
Prag, poznat kao "Zlatni grad", je glavni grad Češke republike. Njegove raskošne ulice, građevine, kulturu i uopšte život Pražana je moguće porediti sa Bečom. Prag je bajkovit grad - crkve, mostovi i kule kao da su istrgnuti iz prošlosti i zalepljeni u današnje vreme. Vijugava Vltava i brežuljci na kojima su izgrađeni dvorci, katedrale i druge istorijske građevine čine grad veoma zanimljivim za obilazak.


6 dana, 3 noćenja
189 evra
 
Rim je glavni grad Italije, poznat i kao „Večni grad“. Rim predstavlja kulturno-istorijsko središte Italije i Evrope. Ovaj grad vekovima ne gubi primat evropskog i svetskog centra umetnosti, kulture i religije. Zbog svoje raskošne arhitekture, spada u najposećenije gradove sveta. Stara izreka koja glasi da “Svi putevi vode u Rim” se odnosi na to da bez obzira na put koji posetilac izabere, on mora znati da će mu se pružiti prilika da razgleda i proučava istorijsko i umetničko blago svetskih razmera.
 
 
3 noćenja
140 evra
 
 
Krakov se nalazi na jugu Poljske, a poznat po predivnim dvorcima za koje se vežu zanimljive legende. Krakov je s druge strane, grad mladih i dobrog provoda. Prelepe bašte i parkovi u centru grada su uvek ispunjeni mladim ljudima i njihovom pozitivnom energijom. Međutim, ovaj grad pun duše u kome su inspiraciju nalazili pesnici, umetnici i naučnici, i koji odiše svojim ponosom i kulturom.


5 dana, 2 noćenja
85 evra
 
 

Beč je metropola sa jedinstvenim šarmom. Predstavlja prestonicu Austrije koja se nalazi na obalama Dunava. Beč je grad zadivljujuće arhitekture, divne atmosfere i bogate kulturne ponude. Takođe, Beč predstavlja modernu metropolu koja poseduje bogatu istoriju. Poznat je i kao grad muzike u kojem su stvarali mnogi slavni kompozitori. Beč svoju raskošnu lepotu otkriva u zimskim danima, kada se mnogobrojni okićeni bečki trgovi pretvaraju u pravi božićni raj.
 
Nadamo se da smo vam bar malo pomogli u izboru prave destinacije za vas. Uživajte!





Коментари

Популарни постови са овог блога

Plazma dezert u čaši

Youmart - ukrasne kutije

Robna kuća Duga u Temerinu