Ćuretina sa mlincima



   Sastojci: 

  • 500g ćurećeg filea
  • 500g mlinaca
  • 1 kesica parmezana
  • 1 kisela pavlaka
  • 1/2l neutralne pavlake
  • 1/2l supe
  • 200g kačkavlja

Priprema:

Ćuretinu iseći na šnicle, blago istucati i začiniti biberom i vegetom. Propržiti šnicle na ulju, a nakon toga složiti u vatrostalnu posudu. U tiganj u kom su predhodno propržene šnicle dodati supu i sačekati da provri. Delom tečnosti preliti šnicle (sa oko 100ml). Staviti mlince preko šnicli i postepeno prelivati ostatkom supe. Sjediniti kiselu i neutralnu pavlaku pa preliti preko mlinaca. Od gore posuti parmezan i narendati sir, pa sve zapeći u rerni na 200 stepeni na 20 minuta.

Prijatno!


Популарни постови са овог блога

Parfois