Mali trikovi koji će vas učiniti neodoljivom!



Danas za vas imamo nekoliko saveta uz pomoć kojih ćete biti drugačije, svoje i neodoljive!


Vodite računa o kosi


Momci vole da vide devojku sa divnom i čistom kosom. Duga kosa koja leprša na vetru neće nikoga ostaviti ravnodušnim. Isto važi i za kraće fruzure, potrudite se da uvek bude uredno stilizovana i čista.



Smešite se


Svi volimo da vidimo nasmejane i pozitivne osobe. Ovo posebno važi za muškarce, koji obožavaju nasmejane i vesele devojke. Sem što mu na taj način šaljete signal da ste opušteni, sigurno će pomisliti i da će se u vašem društvu uvek dobro zabaviti.


Zavodite mirisom


Uvek ostavljajte za sobom božanstveni mirsni trag! Muškarci vole da osete nežne parfeme na pripadnicama lepšeg pola koji prosto opijaju. Pre svakog nanošenja vodite računa da ne preterate. Čak i najskuplji i najfiniji parfemi mogu neugodno mirisati u velikim količinama.



Nosite crveno


Crvena je bolja ljubavi i stasti, a dokazano je i da se muškarci osećaju bolje kada je pored njih žena u crvenom. Zato napunite ormar zanimljivim crvenim stvarčicama i nema šanse da ostanete neprimećeni.


Umereni ruž


Kao što smo napisali za parfeme, slično pravilo važi i za ruževe. Skroz je ok naneti ih u malim slojevima i preporučujemo svetlije ruževe. Statistika pokazuje da muškarce privlače neutralne boje. Dok crveni ruž deluje seksi na fotografijama, nijedan muškarac neće biti oduševljen da poljubi devojku sa crvenim karminom.





Коментари

Популарни постови са овог блога

Plazma dezert u čaši

Youmart - ukrasne kutije

Robna kuća Duga u Temerinu