Modna pravila koja morate prekršiti!


Nije jasno utvrđeno ko postavlja modna pravila i ko ima pravo da kaže veliko "ne" za neke odevne kombinacije, ali evo nekoliko pravila koja i treba prekršiti! 

Belo od glave do pete zimi– ne! 

Bele cipele, bela haljina, beli džins... Sve belo! Kada god imate priliku da obučete ovu boju bez bojazni da ćete se isprljati iskoristite. Delovaćete svežije, uz to će vaše lice doći do izražaja. Pored toga, ne vezujte ovu boju samo za leto, usudite se da je ponesete čak i kada je minus! 


Šljokice i štras su namenjeni za noć 

Naravno da nećete obući svetlucavu haljinu u 12 popodne i šetati u njoj po kancelariji, ali šta fali kombinaciji u kom ste iskombinovali svedenu košulju i pantalone i na primer jedan sako koji je prekriven šljokicama? 

Visoke devojke ne treba da nose štikle 

Zašto? Da bi mogle da nađu muškarca čija visina im odgovara? Ako zbog toga ne treba da se osećaju seksi u savršenim salonkama na još lepšu haljinu onda živimo u promašenom svetu. Devojke, ne razmišljajte, šta god vama odgovara to i nosite! 


Kvalitetne stvari koštaju više 

Cene i kvalitet u današnje vreme nemaju baš neke veze. Tako da slobodno možete da se opredelite i za stvar kod Kineza koja će koštati deset puta manje nego u butiku, ali i biti isto toliko kvalitetnija. Takođe možete i u brendiranim radnjama da pronađete jefitine,a dobre stvari, ili one lošijeg kvaliteta. Bitno je da ono što uzimate vam pristaje, cena je samo pitanje toga koliko možete da date. 

Stil se ne uči, sa stilom se rađaš 

Stil se gradi godinama. Niko se ne rađa znajući šta valja a šta ne. Sve se uči. Samo je pitanje usmeravanja i ukusa. Smatrate sebe devojkom od stila? Onda to i jeste!


Šorts je samo za leto 

Hoćete da nosite šorts tokom celog leta? Uradite to! Uz današnja modna pravila koji podrazumevaju odstupanje od istog dozvoljeno je i goli na ulicu da izađete, zašto ne biste obukle šorts ako vam je u ovom trenutku do njega?! 

Ne mešajte animal print 

Zebra i leopard? Zašto da ne. To što su u prirodi ove dve životinje neprijatelji, ne znači da će isto izgledati i na vama. Nađite način da ih uklopite i dodajte lični pečat, svakako ćete biti primećeni. 


Kada je reč o nakitu, manje je više 

Sve je stvar ukusa. U skladu sa garderobom na vama je izbor da li ćete izabrati samo jednu ogrlicu ili ćete se okititi od minđuša do prstenja.



Коментари

Популарни постови са овог блога

Plazma dezert u čaši

Youmart - ukrasne kutije

Robna kuća Duga u Temerinu