Kako da izgledate mršavije?

Danas smo za vas pripremile nekoliko malih trikova koji će vam pomoći da izgledate vitikije. Nekada je dovoljno dodati mali detalj kao što je kaiš, ili obratiti pažnju na dezen i boju materijala vaše odeće.

Nosite odeću koja vam odgovara 

Ako želite da izgledate vitkije, važno je da nosite odeću koja vam odgovara. Čak i najmršavija žena može da izgleda punije ukoliko nosi preuske farmerke ili suknju. Odgovarajuća veličina odeće doprineće tome da izgledate mnogo privlačnije - preuska nikome ne stoji dobro. 


Tamne boje 

Crna boja "stanjuje", pa ako želite da izgledate vitkije, nosite crno ili druge tamnije boje. S druge strane, ako želite da pojačate neki deo tela, nosite belo. Dakle, crne pantalone i bela košulja idealna su kombinacija da izgledate vitkije u donjem delu tela i popunite gornji.


Široki kaiš 

Sada kada znate gde ide kaiš, potrebno je znati i da, ukoliko želite da izgledate vitkije, široki kaiš je pravi izbor. Uži kaiš je, takođe, lep, ali ako se nosi na pravom mestu, ali širi kaiš privlači poglede i "sužava" struk. 

Izbegavajte horizontalne pruge 

Zbog horizontalnih pruga izgledaćete deblje, pa ako već morate da ih nosite, onda neka to bude na gornjem delu tela - na taj način ćete istaći grudi. 


Nosite štikle 

Nošenje štikli, u odnosu na obuću sa ravnim đonom, pomaže u izduživanju siluete. Upravo zbog toga je dobro da ih nosite ukoliko želite da izgledate vitkije, ako ne preko dana, onda prilikom večernjih izlazaka. 

Ispravite se 

Ono što vam definitivno pomaže da izgledate vitkije jeste uspravno stajanje. Takav način držanja tela pomaže vam da izgledate samouverenije. Drugo, to vam pomaže i da "izdužite" svoju liniju i smanjuje srednji deo tela zbog kojeg, u pokušajima da ga sakrijete, često hodate kao da ste pogrbljeni. Takođe, bilo bi i više nego poželjno da se ispravite i kada sedite.Популарни постови са овог блога