Kako da osvežite vašu garderobu?Danas za vas imamo nekoliko trikova koji će vam pomoći da osvežite vaš outfit bez velikiih ulaganja! Nekada je dovoljno iskombinovati odeću na malo drugačiji način, a nekada i promeniti dugmiće na kaputi i novi look je tu!Nosite široki džemper preko svečanog komada. Baš se to traži ove sezone - znate onaj izgled Kejt Mos, istovremeno sofisticiran i kul. 

Nosite štikle uz nešto na šta biste inače nosili patike, ali i obrnuto. Možda ne baš salonke uz trenerku, ali uz farmerke zašto da ne! Isprobajte novi stil, i možda odlučite da promenite dosadašnji način oblačenja!


Probajte s dokolenicama. Ionako ih imate u ormanu i nosite ih ispod farmerki. A da ih, za promenu, obučete uz kratke pantalone ili suknju, pored gustih hulahopki? Uz njih idu i duboke čizme, i one do članka.

Zamijenite dugmad na kaputu. Kome još treba novi i skupi kaput, kad ćete zamenom dugmadi (možda da ovaj put stavite zlatne?), postići isti rezultat.


Naglasite dekolte. Ne dubokim dekolteom, već ogrlicom. Krupnom i upadljivom, možete privući pažnju i ujedno skrenuti poglede s ostalih delova tela, ako to želite. 

Pokušajte sa svetlom nijansom karmina. Niko neće primetiti da svaki dan nosite istu haljinu ako budete stavili jednom karmin u boji korala, a drugi put ružičasti. 


Rajf ili traka u kosi? Bez obzira da li imate dugu ili nešto kraću kosu, rajf čini čuda. Ne mora biti napadan ako to ne volite, već tanak s nekim metalik odsjajem ili kojim cirkonom.


Популарни постови са овог блога