Negujte vaše usne!Kao što piling i hidratacija čine vašu kožu nežnom i glatkom, tako možete vaše usne načiniti mekim, zavodljivim i spremnim za poljupce.


Priprema
Očistite usne sredstvom za skidanje šminke sa očiju. Njegova izuzetno nežna i efikasna formula rastvoriće pigmente ruža, ali ih neće isušiti.
Tehnika

  • Četkicom za zube uradite piling trljajući kružnim pokretima oko 30 sekundi vlažne usne. Ovo će ukloniti mrtve ćelije i stimulisati cirkulaciju pa će usne izgledati punije.
  • Osušite usne pa na njih nanesite balzam, a zatim vazelin. Dvostruki sloj „zaključaće“ vlagu u usne i učiniti ih punijim. Ostavite da odstoji poput maske za lice oko 10 minuta.
  • Višak utapkajte maramicom tako da usne ostanu hidrirane, ali ne masne. Olovka za usne (sledeći korak) najbolje prianja na glatkoj i suvoj (ali ne dehidriranoj) površini.
  • Ivice uokvirite dugotrajnom olovkom za usne (pronaći ćete ih u raznim nijansama). Otporna je i na poljupce pa se maksimalno možete prepustiti uživanju u njima! Nanesite je što preciznije uz ivicu usana, tako ćete povećati njihov volumen.
  • Sada popunite uokvireni prostor dugotrajnim ružem ili olovkom kojom ste iscrtali ivice. Sačekajte da usne malo upiju boju, a zatim na njih nanesite hidrirajući balzam.


Популарни постови са овог блога