Šta svaka žena treba da ima u svojoj tašni?


S obzirom da obožavamo velike tašne, često se u njima može naći gomila nepotrebnih stvari. Otkrivamo vam nekoliko stvari koje svaka žena mora imati pri ruci.

Vlažne maramice i dezodorans

Ako ste jedna od onih osoba koje izlaze od kuće ujutru a vraćaju se tek kada padne mrak, osveženje će vam dobro doći sredinom dana.

Mobilni telefon

Da li ovo treba uopšte da objašnjavamo? Pozivi, poruke, društvene mreže, muzika, prognoza - sve na jednom mestu.


Ogledalce i češalj

Ne mislimo da treba po ceo dan da se ogledate i proveravate je li sve na mestu, ali složićete se da je zgodno imati ih uz sebe. Uostalom, nikada ne znate koga možete sresti :)

Tablete protiv bolova


Verovatno ni ne postoji žena koja u svojoj torbi nema bar jednu tabletu protiv bolova. Tablete protiv bolova mogu biti spas ukoliko vas uhvati prehlada, iznenadno ukočenje vrata ili menstrualni bolovi.
Rumenilo

Ukoliko se osećate umorno i bledo, pogotovo u ovom periodu godine, nekoliko poteza rumenilom će osvežiti vaš ten.


Sjaj/karmin

Sjajevi za usne čine da usne izgledaju punije, senzualnije i negovano. Baš kao i rumenilo, učiniće da zablistate i izgledate svežije.


Parfem

Uz miris koji vam odgovara osećaćete se samouvereno. To ne mora biti skup parfem, važno je da volite da ga nosite.


Novčanik 

Ovo ne moramo mnogo da vam objašnjavamo. Uvek ga treba imati uz sebe, zajedno sa krticama i dokumentima.

Rezervni uložak ili tampon


Iako većina žena znaju i prate svoj ciklus, nekako ih uvek iznenadi i u najnezgodnijem trenutku shvate da im treba uložak. Da ne biste imali ovakvih neugodnosti i da biste uvek bili spremne, u svojoj torbici nađite mesta i za jedan uložak.Популарни постови са овог блога