Čokoladni Cup Cake
Sastojci:
- šolja jogurta 1
- prašak za pecivo 1
- ulje 1/2 šolja
- brašno 2 šolja
- šećera 1 šolja
- kakao 1 kašika
- mleko 3 dl
- puding od cokolade 1
- šećer 3 kašike
- margarin 50 g
- kakao za posipanje 1/2 kašike
- 2 jaja
Priprema:
Umutiti jaja miksetom pa dodati jogurt,ulje i brašno predhodno umešano sa praškom za pecivo i kakaom. Naliti u modle i peći 20-30 minuta na temperaturi od 200 stepeni. Polovinu mleka umešati sa pudingom pa dodati u ključalu drugu polovinu mleka. Mešati dok se dobro ne zgusne. Kad se fil prohladi da ne bude vreo umutiti sa margarinom i kuvarskim špricem nanositi na biskvit. Prijatno!
Коментари
Постави коментар