Kako da vam oči izgledaju veće?




Zamagljen pogled izgleda veoma senzualno, međutim tamni tonovi šminke mogu vizuelno smanjiti oko. Odlučite se za metalik senke koje reflektuju svetlost i stvorite seksi efekat koji će vam otvoriti oči.


  • Za početak je potrebno da utapkate korektor koji ima žutu bazu u unutrašnje uglove očiju i na podočnjake kako biste ublažili tamne tonove. Lagano razmažite zlatnu senku preko kapka sve do linije obrva. Ova boja pristaje svima, a odlično prekriva crvenilo i tamne fleke. 
  • Zategnite gornji kapak i olovkom za oči u čokoladnobraon boji iscrtajte liniju celom dužinom (od jedne do druge ivice). To će vizuelno povećati oko i naglasiti njegov oblik. Trudite se da liniju povlačite uz samu ivicu trepavica. 


  • Na unutrašnji ugao oka nanesite metalik srebrnu senku. Svetlucave čestice daće svežinu oku i ublažiće tamnu senku koja pada od nosa.
  • Unutrašnju ivicu donjeg kapka iscrtajte belom olovkom – to će naglasiti belinu oka, a samim tim će ono delovati veće. 
  • Usmerite četkicu maskare ka oku i prevlačite je više puta preko trepavica počevši od samog korena. Tako ćete naneti debeo sloj maskare u koren trepavica, što će udvostručiti njihovu punoću. Posle toga, pređite četkicom i preko gornje strane trepavica kako biste dobili opčinjavajući finiš koji "otvara" oko.






Коментари

Популарни постови са овог блога

Plazma dezert u čaši

Youmart - ukrasne kutije

Robna kuća Duga u Temerinu