Obucite svoj trench coat!Već sa prvim zracima sunca, oblačimo lagane mantile, idealne za promenljive prolećne dane. Vanvremenski komad odeće omiljen je damama, a kreatori su mu novim bojama i dizajnom dali još moderniji pečat ove sezone i učinili ga ženstvenijim.


Najvažnije je da mantil birate po meri, samo tada se dobro uklapa uz sve odevne kombinacije. Praktičan je, veoma prijatan za nošenje i odličan za svaku priliku.


Klasični modeli su uvek u trendu, a možda su i najlakši za kombinovanje. Svi su uglavnom "opremljeni" kaišem tako da ističu struk. U novim kolekcijama mogu se videti i dvobojni i sa rukavima u drugoj nijansi. U trendu su mantili u militari stilu sa dvoredim kopčanjem, oštrim i ravnim linijama i istaknutim ramenima, a odlično stoje uz uske pantalone, haljine u retro stilu, košulje i jednobojne ili majice sa upečatljivim printovima.


 Za mladalački izgled tu su modeli trapez-kroja, koji najbolje idu uz džins i suknje do kolena. Moderni su i duži mantili, pogodni za elegantne i poslovne kombinacije, sa karnerima i kraćim rukavima.


Популарни постови са овог блога